MediaWatch

Dansker er Facebooks nye kommunikationschef i Norden

Den danske pr-konsulent Peter Münster bliver Facebooks første kommunikationschef i Norden. Han kommer fra en stilling i Hill+Knowlton Strategies.

Foto: Matt Rourke

Danske Peter Münster er udnævnt til Facebooks første kommunikationschef i Norden, skriver Dagens Media.

"Facebook har revolutioneret, hvordan vi har kontakt med hinanden, og hvordan vi udveksler ideer. Det bliver utroligt spændende at være med og se, hvad der sker de næste ti år," siger Peter Måunster til Dagens Media.

Indtil nu har Facebook ikke haft nogen intern kommunikationschef i de nordiske lande, men har i stedet haft pr-konsulenter som talspersoner. 

Hos Facebook får Peter Münster til at opgave at håndtere Facebooks pr-relationer på de nordiske markeder. Han rapporterer til Facebooks kommunikationschef for Nordeuropa, Tina Kulow. Han vil have sin daglige gang på Facebooks kontor i Stockholm i Sverige, men vil fortsat bo i Danmark, siger han til Dagens Media.

Peter Münster kommer fra kommunikationsfirmaet Hill+Knowlton Strategies, hvor han var chef for public affairs og marketing. Han har tidligere været ansat i Københavs Lufthavn samt Burson Marsteller

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs