MediaWatch

Kwon: Ser frem til at lave nyheder på fuldtid igen

Efter mere end 13 år og adskillige chefposter i DR kunne Jacob Kwon ikke sige nej til tilbud fra konkurrenten. Han ser frem til at vende tilbage til almindelige nyheder efter at have været sportschef.

Han startede i 2002 som reporter for DR's distrikt i Aabenraa. Siden har været en del af DR Nyheder. De seneste mange år i lederstillinger, bl.a. som chef for nyhedsproduktion i DR Nyheder og senest som chef for DR Sporten.

Efter at have brugt hele sin karriere i DR, skal Jacob Kwon nu stå i spidsen for nyhedsflagskibet hos konkurrenten som chefredaktør på TV 2 Nyhederne. Et af de berømte tilbud, man kan ikke sige nej til, selvom det er vemodigt at skulle sige farvel til DR, siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs