MediaWatch

'Den hemmelige socialdemokrat' har tjent tæt på 1,5 mio.

Bogen "Den Hemmelige Socialdemokrat" er blevet solgt i 30.000 eksemplarer, og den anonyme forfatter til bogen har indtil nu tjent i nærheden af 1,5 mio. kr.

Foto: Sebastian Buur Gunvald/Polfoto/Arkiv

Cirka et år efter at bogen "Den Hemmelige Socialdemokrat" udkom og skabte røre på Christiansborg, er den solgt i omkring 30.000 eksemplarer, skriver Politiko.

Bogen er skrevet af et anonymt og mangeårigt medlem af den socialdemokratiske folketingsgruppe, som har sikret sig en god sum på salget af bogen, der udkom på forlaget People's Press.

"Han eller hun har tjent i underkanten af halvanden million. Det er et sted mellem en million og halvanden million, men det er nærmere det sidste," siger forlagsdirektør i People's Press, Jakob Kvist, til Politiko.

Bogen blev mødt af kritik fra både socialdemokratiske folketings- og partimedlemmer, der opfordrede den anonyme forfatter til at stå frem. Endnu er det ikke sket, men ifølge Jakob Kvist vil "det vil være en passende afslutning", hvis forfatteren om nogle år bekender kulør.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs