MediaWatch

'Den hemmelige socialdemokrat' har tjent tæt på 1,5 mio.

Bogen "Den Hemmelige Socialdemokrat" er blevet solgt i 30.000 eksemplarer, og den anonyme forfatter til bogen har indtil nu tjent i nærheden af 1,5 mio. kr.

Foto: Sebastian Buur Gunvald/Polfoto/Arkiv

Cirka et år efter at bogen "Den Hemmelige Socialdemokrat" udkom og skabte røre på Christiansborg, er den solgt i omkring 30.000 eksemplarer, skriver Politiko.

Bogen er skrevet af et anonymt og mangeårigt medlem af den socialdemokratiske folketingsgruppe, som har sikret sig en god sum på salget af bogen, der udkom på forlaget People's Press.

"Han eller hun har tjent i underkanten af halvanden million. Det er et sted mellem en million og halvanden million, men det er nærmere det sidste," siger forlagsdirektør i People's Press, Jakob Kvist, til Politiko.

Bogen blev mødt af kritik fra både socialdemokratiske folketings- og partimedlemmer, der opfordrede den anonyme forfatter til at stå frem. Endnu er det ikke sket, men ifølge Jakob Kvist vil "det vil være en passende afslutning", hvis forfatteren om nogle år bekender kulør.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs