MediaWatch

Tidligere MTG-chef i spidsen for Deezer

Musik-streamingtjenesten Deezer har hentet mangeårige topchef i MTG Hans-Holger Albrecht som ny adm. direktør.

Tidligere topchef for den skandinaviske tv-koncern Modern Times Group (MTG) Hans-Holger Albrecht skal fremover stå i spidsen for den franske musikstreaming-virksomhed Deezer, skriver Dagens Media.

"Det er med stor spænding, at jeg påtager mig opgaven som adm. direktør for Deezer. Det er et selskab, som allerede har opbygget en stor brugerbase med 16 mio. mennesker i mere end 180 lande. De er allerede nået langt og er blevet et blomstrende, banebrydende selskab, som vil omdefinere, hvordan vi alle opdager og oplever musik," siger Hans-Holger Albrecht i en pressemeddelelse.

I december meddelte Hans-Holger Albrecht at, at han træder tilbage som topchef for telekommunikationskoncernen Millicom. Nu har han så løftet sløret for, at fremtiden ligger hos Deezer, der er en konkurrent til Spotify.

Hans-Holger Albrecht har en lang karriere i MTG bag sig. Fra 2000 til 2012 var han adm. direktør i tv-koncernen, som han kom til i 1997.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs