MediaWatch

TV 2 Østjyllands mangeårige direktør stopper

Peter Kramer stopper som direktør på TV 2 Østjylland senest med udgangen af november 2015.

Foto: Morten Rasmussen, TV 2 Østjylland

TV 2 Østjyllands direktør de seneste 15 år, Peter Kramer, har meddelt bestyrelsen, at han træder tilbage senest med udgangen af november 2015, skriver TV 2 Østjylland.

”Det har været fantastiske år, og det har været et enestående privilegium at arbejde i et tv-hus med store ambitioner og et højt fagligt niveau,” udtaler Peter Kramer.

Han begrunder sin afgang med, at han snart fylder 65 år og gerne vil bruge mere tid på projekter med fokus på "egne hjertesager". Det gælder både journalistisk, men også projekter inden for historie, kunst og kultur, udtaler han til TV 2 Østjylland.

Ifølge TV 2 Østjyllands bestyrelsesformand, Jørgen Thyde, tager bestyrelsen Peter Kramers ønske om at blive afløst til efterretning.

”Peter Kramer afleverer en veldrevet og godt ledet station med solid økonomi og dygtige medarbejdere. Han har i sine 15 år som direktør med stort engagement stået i spidsen for TV 2 Østjyllands udvikling fra en station med få vinduer på TV 2 Danmark til en station med sin egen tv-kanal og en meget succesrig onlineproduktion,” udtaler Jørgen Thyde til TV 2 Østjylland.

Peter Kramer blev direktør for TV 2-regionalen 1. maj 2000, hvor han efterfulgte Erling Bundgaard. Han indledte sin journalistiske karriere på Ekstra Bladet i 1973. Sidenhen blev han lektor i undersøgende journalistik på Danmarks Journalisthøjskole, provinschef på Det Fri Aktuelt og redaktør og redaktionschef TV 2 Danmark.

1. april 2015 fylder TV 2 Østjylland 25 år.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs