MediaWatch

TV 2 Østjylland skærer syv stillinger

Endnu en af de otte TV 2-regioner melder ud, hvad det seneste medieforlig får af konsekvenser for kanalen.

Konsekvenserne af forårets medieforlig mærkes nu også hos TV 2 Østjylland. Kanalen er ligesom flere andre regioner nødt til at skære stillinger, skriver regionen på dens hjemmeside.

TV 2 Østjylland sparer syv stillinger væk, der alle kommer i form af frivillige fratrædelser. Besparelserne kommer samtidig også til at mærkes på programsiden, siger regionens direktør Peter Kramer.

”Syv medarbejdere har valgt at tage imod en fratrædelse – og det betyder færre østjyske tv-programmer. Hvilke programmer, der bliver berørt, er det endnu for tidligt at sige noget præcist om. Medieforliget, der blev indgået før sommerferien, får selvfølgelig også konsekvenser på TV 2 Østjylland. Vi skal effektivisere produktionen – det gælder både nyhedsproduktionen og programproduktionen til den regionale kanal, TV 2 Østjylland,” siger Peter Kramer til kanalens hjemmeside.

Tidligere på måneden sagde TV Syd farvel til to chefer og fire journalister, mens TV 2 Fyn skulle nedlægge syv stillinger. TV 2 Bornholm og Nord har undgået fyringer, men på TV 2 Bornholm er fire stillinger foreløbig nedlagt, heraf størstedelen ubesatte stillinger, der ikke er genbesat, som en konsekvens af besparelserne.  

TV 2 Fyn nedlægger syv stillinger

TV Syd fyrer fire journalister

TV Syd skærer to chefstillinger

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs