MediaWatch

Forfatter til Se og Hør-bog fortryder intet

Ken. Rasmussen, der satte gang i Se og Hør-skandalen med bogen 'Livet, det forbandede', fortyder intet, selvom sagen har ramt gammel ven og skabt tvivl om egen fremtid, siger han i interview med BT.

Tidligere journalist på Se og Hør og forfatter til bogen 'Livet, det forbandede', Ken B. Rasmussen, fortryder ikke, at han med sin bog fik danmarkshistoriens største medieskandale til at rulle, fortæller han i et interview med BT.

For selvom han i flere måneder nød godt af mediernes bevågenhed, tog skandalen også vennen fra Se og Hør Kasper Kopping med i faldet og skabte usikkerhed om Ken B. Rasmussens fremtidsdrømme om en fortsat tilværelse som journalist.

"Jeg tager det, som det kommer. Spørgsmålet er, hvor længe man skal være sigtet. Og hvor længe man skal være lagt på is. Men nu skal du ikke skrive, at man skal have ondt af mig eller sådan noget. Jeg fortryder intet. Og hvis det ender sådan, at jeg ikke kan være journalist, så må det være sådan. Fuck det. Jeg må videre, tage fat i noget andet," siger Ken B Rasmussen til BT.

Til avisen fortæller Ken. Rasmussen, at han har gang i et par projekter. Intet er dog endnu underskrevet, fordi "der er kommet tvivl hos nogle mennesker forskellige steder", siger han. Desuden er han aktuel med thriller-bogen 'Ond jagt', som han skrev færdig i sensommeren.

Han tror ikke, at han bliver dømt i sagen, som han selv har kickstartet, fordi han kun handlede på ordre fra sine chefer, siger han.

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs