MediaWatch

Se og Hør-sag: Virksomhedernes datasikkerhed halter

Skandalen om Se og Hørs ulovlige overvågning har afsløret store dataproblemer i virksomheder og myndigheder. Få overblikket over, hvordan afsløringer er faldet i den rullende sag, og se, hvem der har ondt i datasikkerheden her.

Foto: Colourbox

Da den tidligere Se og Hør-journalist Ken B. Rasmussen satte gang i den største medieskandale i dansk historie med sin bog ”Livet, det forbandede”, afslørede han ikke kun en rådden kultur på Se og Hør.

Med oplysningerne om, hvordan ugebladet gennem kilder i danskevirksomheder har fået fingrene i følsomme informationer om kendtepersoner, afslørede Ken. B. Rasmussen også indirekte, hvordan data-sikkerhed halter i flere dele af det danske erhvervsliv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs