MediaWatch

PFA vil søge dialog i strid med journalister

PFA Pension har bedt sin advokat om at søge dialog med Økonomisk Ugebrev, efter selskabet har stævnet mediet for en artikel.

PFA Pension ser ud til at bløde op i sin tilgang til Økonomisk Ugebrev, som pensionsselskabet har stævnet for mere end 3 mio. kr. på grund af en artiklen, hvor ugebrevet skriver, at PFA har pustet sin balance op ved hjælp af såkaldte repo-forretninger.

Avis: PFA kræver millioner i erstatning af journalister
"PFA har aldrig haft til hensigt at tvinge hverken det ene eller andet medie økonomisk i knæ. Vi respekterer ytringsfriheden og den frie presse. I den aktuelle sag har der dog efter PFA's opfattelse været en række faktuelle fejl, urigtige beskyldninger og udokumenterede påstande, som PFA forgæves har forsøgt at få rettet. Det er baggrunden for, at sagen er end som en stævning mod Økonomisk Ugebrev," siger Morten Jeppesen, der er direktør for koncernkommunikation og Public Affairs i PFA, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs