MediaWatch

PFA-direktør skifter til chefpost i medieforbund

Pensionsgiganten PFA mister sin public affairs-direktør, der skal stå i spidsen for Grafisk Arbejdsgiverforening.

Grafisk Arbejdsgiverforening (GA) har ansat den 44-årige cand. oecon. Thomas Torp som ny administrerende direktør per 1. januar.

Det skriver foreningen i sit nyhedsbrev.

Thomas Torp kommer fra en stilling som public affairs direktør i PFA Pension, hvor han bl.a. har haft ansvar for ekstern kommunikation, politisk interessevaretagelse og CSR.


"Vi har med Thomas Torp ansat en mand, der har vist, at han kan skabe flotte resultater, og vi ved, at han er en skarp kommunikatør med et indgående kendskab til det politiske spil. En af Thomas Torps vigtigste opgaver bliver at skabe synlighed om branchens interesser over for beslutningstagere og medier samt at markere sig i den offentlige debat,” siger GA’s bestyrelsesformand, direktør Palle Rosendahl, Rosendahls A/S.

Thomas Torp har tidligere bl.a. været vicedirektør i Dansk Ejendomsmæglerforening, cheføkonom i Ejendomsforeningen Danmark samt politisk rådgiver og chef for den konservative pressetjeneste - inden han kom til PFA i 2009. Han afløser Lars Bram i GA, der går på pension efter mere end 30 år i branchen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs