MediaWatch

Anklage: Advokat lækkede hemmeligheder til pressen

Advokat nægter sig skyldig i anklage om at lække hemmelige oplysninger til avisen Politiken

Anklagemyndigheden ved Københavns Politi har rejst tiltale mod advokat Jakob Arrevad for at lække fortrolige oplysninger til pressen. Det skriver bt.dk.

Lækket skulle være sket til en journalist fra Politiken i forbindelse med en sag om tyveri af dokumenter fra blandt andet Rigsarkivet.

Sagen mod advokaten bliver behandlet ved Københavns Byret den 17. november, og Jakob Arrevad oplyser til bt.dk, at han nægter sig skyldig i den rejste tiltale.

Ifølge anklagemyndigheden skulle Jakob Arrevad have lækket oplysninger fra et grundlovsforhør, som blev holdt for lukkede døre, og den slags er strafbart.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs