MediaWatch

Anklage: Advokat lækkede hemmeligheder til pressen

Advokat nægter sig skyldig i anklage om at lække hemmelige oplysninger til avisen Politiken

Anklagemyndigheden ved Københavns Politi har rejst tiltale mod advokat Jakob Arrevad for at lække fortrolige oplysninger til pressen. Det skriver bt.dk.

Lækket skulle være sket til en journalist fra Politiken i forbindelse med en sag om tyveri af dokumenter fra blandt andet Rigsarkivet.

Sagen mod advokaten bliver behandlet ved Københavns Byret den 17. november, og Jakob Arrevad oplyser til bt.dk, at han nægter sig skyldig i den rejste tiltale.

Ifølge anklagemyndigheden skulle Jakob Arrevad have lækket oplysninger fra et grundlovsforhør, som blev holdt for lukkede døre, og den slags er strafbart.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs