MediaWatch

Digital DR-redaktør skifter til NGO

Den digitale redaktør for blandt andet Ultra, Ramasjang og Oline-børneuniverserne skifter til stilling som kommunikationschef for Danish Science Factory.

Hun har blandt andet været med til at relancere DR’s Ramasjang-app og er tidligere kanalredaktør for DR.dk.

Nu skifter Marie Louise Hjerrild Poder jobbet som digital børneredaktør i DR Medier ud med kommunikationsbranchen. Fremover skal hun ifølge en pressemeddelelse fungere som kommunikationschef for Danish Science Factory, der også arbejder med formidling til børn og unge. En organisation som blandt andet står bag projekterne Dansk Naturvidenskabsfestival og Unge Forskere.

"Jeg føler, at DR’s digitale retning i forhold til børnene nu er godt på vej, og jeg glæder mig derfor sindssygt til hos Danish Science Factory at kunne give den endnu mere gas med at styrke børn og unge i Danmark og hjælpe dem med blive bedre rustet til verden,” udtaler Marie Louise Hjerrild Poder i pressemeddelelsen.

'DR Mama' lukker i aften

Fonde støtter radioserie om udsatte børn

DR trækker formatsalg hjem

Børnekanaler opruster i Norden

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs