MediaWatch

Journalistisk bunker ventes solgt til oktober

Journalisthøjskolen i Århus, i daglig tale 'Bunkeren', forventes at blive solgt inden for et par uger, siger prorektor på DMJX.

Foto: Anders Hviid

Journalisthøjskolen på Olof Palmes Allé i Århus får formentlig ny ejer inden for et par uger, siger prorektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX), Lars Poulsen, til Journalisten.

"Fredag meldte vi ud på et medarbejdermøde, at vi forventer at kunne lande et salg af bygningerne på Olof Palmes Allé inden for et par uger. Så det er der ikke noget hemmeligt i. Derfor fortalte jeg det også på KaJ’s generalforsamling," siger Lars Poulsen til Journalisten.

Journalisthøjskolen blev i november sidste år sat til salg for 75 mio. kr., men ingen af de interesserede købere ville betale prisen i første budrunde. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole ønsker at sælge bygningerne, fordi de er utidssvarende. Planen er at flytte til et nybyggeri på Katrinebjerg ved Aarhus Universitet.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs