MediaWatch

Betalingsmodel-leverandøren Piano henter frisk kapital - og flytter til Østrig

Fremadstormende Piano Media, der leverer betalingsmure til over 100 udgivere verden over, rejser ny kapital og udvider i tysktalende lande.

Selskabet Piano Media, der med base i Slovakiet har skabt en position som en af verdens førende inden for løsninger til betalingsmure, rejser frisk kapital fra de to østrigske kapitalfonde Aws Gründerfonds og 3TS Capital Partners. Samtidig flytter Piano Media hovedkvarteret fra Bratislava til Wien, skriver det i en pressemeddelelse.

Piano Media leverer blandt andet betalingsløsninger og dataanalyse til over 100 kunder verden over, herunder Newsweek og DC Thomson i Storbritannien. Med den nye kapital satser Piano Media på særligt at ekspandere i de tysktalende lande.

”Med investeringen fra Aws Gründerfonds og 3TS Capital Partners kan vi ekspandere vores virksomhed i Tyskland, Østrig og Schweiz. Vi kan desuden opbygge vores Business Intelligence-hold, så det kan levere avancerede kunder til alle vores kunder,” siger Peter Richards, der er Pianos chef for de internationale forretninger, i pressemeddelelsen.

Selskabet oplyser ikke, hvor stort et beløb de to kapitalfonde lægger hos Piano Media.

”Betalingsmure må aldrig være simple”

MediaMatters: Hvad Nobelpristager kan lære os om betalingsmure

Global: Digitalt betalingsindhold bliver dyrere 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs