MediaWatch

TV 2 fastholder forsigtig forventning til vækst trods solid fremgang i første kvartal

Trods over 11 pct. omsætningsvækst i første kvartal vil TV 2 ikke rokke sine 2022-forventninger grundet flere krisetegn i samfundsøkonomien. ”Vi ved, at når sådan nogle ting indfinder sig, påvirker det store dele af TV 2’s omsætning,” siger finansdirektør.

Foto: TV 2 DANMARK ©

TV 2 kunne onsdag præsentere et regnskab, der, på nær en særlig post på 430 mio. kr. i forligsbetaling, viste positive takter på de fleste parametre.

Broadcasteren løftede toplinjen med 11 pct. til 945 mio. kr. mod 851 mio. kr. i første kvartal af 2021. Skærer man erstatningsbetalingen til Nordic Entertainment Group (Nent) i årsrabatsagen fra, landede TV 2 på et resultat af primær drift på 96 mio. kr. – et fald på 22,5 pct. i forhold til året før som følge af øgede omkostninger og negativt kapitalafkast.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs