MediaWatch

Trendsales udpeger ny direktør

Metroxpress-ejeren Tamedia har fundet ny direktør for Trendsales som afløser for bortvist forgænger.

Ole Højriis Kristensen, nyudnævnet adm. direktør for Trendsales. | Foto: PR/Tamedia

Handelsplatformen Trendsales har udpeget ny direktør i skikkelse af Ole Højriis Kristensen. Det oplyser selskabets hovedejer Tamedia, der ligeledes står bag Metroxpress, i en pressemeddelelse.

Ole Højriis Kristensen bestrider i øjeblikket posten som teknisk direktør i Trendsales, og det stilling beholder han sideløbende med jobbet som adm. direktør. Han har tidligere været ansat i blandt andet Saxo Bank og Vodafone Denmark.

Ole Højriis Kristensen afløser Urs Hügli, der tidligere på året trådte til, efter Trendsales smed sin tidligere direktør på porten. Han blev desuden politianmeldt af sin arbejdsgiver.

"Med sine gode kvalifikationer, indgående viden og store engagement har Ole bevist, at han er perfekt til rollen som adm. direktør. I de seneste måneder har han vist, hvor værdifuld han er for teamet, og vi glæder os til at arbejde sammen med ham på endnu tættere hold," siger Nicola Claglüna, chef for Tamedias online-tjenester, i pressemeddelelsen.

Trendsales blev stiftet i 2002, og i 2014 købte Tamedia sig ind i selskabet med en ejerandel på 88 pct.

Mere fra MediaWatch

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs