MediaWatch

TV3 og Trendsales finder sammen om ny mode-dyst

I TV3-programmet "Trendsætterne", der produceres i samarbejde med handelsportalen Trendsales, skal syv designerspirer dyste i forskellige designdiscipliner.

Pernille Teisbæk

Der er blevet konkurreret på mad, kager og sangtalent på tv og nu følger så modedesign.

I efteråret lancerer TV3 en ny programserie, "Trendsætterne", der er skabt i samarbejde med handelsportalen Trendsales. Pernille Teisbæk (foto) bliver ny vært på TV3.

”I det nye program skal syv talentfulde og karismatiske designere dyste i forskellige designdiscipliner, hvor eksisterende tøj skal genbruges til at skabe nye, cool outfits. Pernilles engagement i modebranchen gør hende til den perfekte vært i programmet,” siger TV3's programdirektør Kenneth Kristensen i en pressemeddelelse.

Pernille Teisbæk indledte sin karriere i modebranchen for 10 år siden - som model foran og stylist bag kameraet. Hun har været moderedaktør på Alt for Damerne og Eurowoman og derudover har hun tidligere været fast modeekspert i Go'Morgen Danmark.

TV3's Kim Poder rykker op i MTG 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs