MediaWatch

Facebook-top mødes med republikanere efter kritik

Facebook er blevet beskyldt for at undertrykke konservative artikler, og derfor mødtes Facebook-ledelsen i går med fremtrædende konservative skikkelser.

Facebooks stifter og adm. direktør Mark Zuckerberg | Foto: Mark Schiefelbein/AP/Polfoto/Arkiv

Facebook-toppen med topchef Mark Zuckerberg i spidsen mødtes i går med 16 fremtrædende konservative politikere og meningsdannere. Det skriver New York Times.

Mødet kommer efter en uge, hvor Facebook har været udsat for meget kritik. Baggrunden er en artikel skrevet af det amerikanske medie Gizmodo. Facebook er kommet i uvejr, efter det er kommet frem, at indholdet af det sociale medies nyhedsfeed over de mest populære emner udvælges af redaktører – kaldet kuratorer i Facebooks terminologi – og ikke af algoritmer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs