MediaWatch

Facebook giver nyheds-bolden op på Messenger - CNN har grebet den

Facebook lancerer ny Messenger-platform, der bl.a. giver nyhedsmedier adgang til mere individuel nyhedsservice til brugere. CNN og Business Insider er blandt de første medier om bord. 

Foto: PR/Facebook

Som ventet annoncerede Facebook i går på udviklerkonferencen F8 lanceringen af en ny Messenger-platform, der skal åbne nye muligheder for bl.a. udgivere. Det skriver Digiday.com.

Facebooks Messenger graver en ny kanal mellem brugere og medier eller andre virksomheder, der vil i mere individuel kontakt med brugere. Forbindelsen foregår via såkaldte chatbots, små softwareprogrammer, der fungerer som robotter eller hjælpere, som den enkelte bruger selv kan tilføje til sin Messenger-platform. Gennem chatbotten kan brugeren interagere direkte med virksomheden bag og sende bestillinger, købe ind eller bede om nyhedsopdateringer via Messenger i individuelle chatbeskeder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs