MediaWatch

Dansk tilbudsavis-app har Nordeuropa i kikkerten

Iværksætterne bag tilbudsavis-app'en Shopgun har bl.a. blikket rettet mod det tyske marked efter skandinavisk ekspansion. 

Foto: Colourbox

Tilbudsavis-app'en Shopgun, der tidligere hed Etilbudsavis, har planer om international ekspansion, skriver Finans.

I efteråret sendte iværksætterne bag Shopgun, Christian Birch og Morten Bo Rønsholdt, app'en på det norske og svenske marked, og nu er blikket rettet mod det nordeuropæiske, fortæller de.

"Vi lancerede i Holland i sidste uge. Tyskland vil være noget af det næste, vi kigger på," siger adm. direktør for Shopgun, Christian Birch, til Finans.

App'en gør det muligt for tilbudsjagere at få et samlet overblik over og søge efter bestemte produkter og tilbud på tværs af dagligvarekædernes tilbudsaviser. Annoncørerne betaler til gengæld Shopgun for de læsere og tilbudsklik, de høster via app'en.

I Danmark er Shopgun blevet downloadet mere end 1,7 mio. gange, skriver Finans. I Norge og Sverige, hvor lanceringen ifølge bagmændene er sket i det stille, har app'en fået henholdsvis 50.000 og 25.000 downloads.

Ejerkredsen bag Shopgun ApS tæller bl.a. Karsten Ree, tidligere ejer af Den Blaa Avis, via Karsten Ree Holding, der har den største enkelte aktiepost. Karsten Rees søn, Christian Ree, er samtidig bestyrelsesformand i selskabet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs