MediaWatch

TV 2 går ind på tilbudsmarkedet med digitalt tiltag

Det første skud fra stammen af tv-stationens strategiske samarbejde med Ebay bliver et digitalt produkt knyttet til husstandsomdelte tilbudsaviser.

Foto: Henrik Ohsten/TV 2

JP/Politikens Hus, North Media og Post Danmark er tre hovedspillere på markedet for tilbudsaviser. Nu træder TV 2 ind i grænselandet til samme marked.

På sit årlige "Media Talk", hvor mediebureauer og annoncørerne bliver præsenteret for TV 2's salgstiltag i det nye år, løftede tv-stationen i dag sløret for, at den lancerer et skræddersyet, digitalt produkt til annoncører, som er brugere af husstandsomdelte tilbudsaviser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs