MediaWatch

Adblock Plus er installeret på over 100 millioner enheder

Firmaet bag kontroversiel annonceblokeringsværktøj siger, at mere end 100 mio. enheder har installeret selskabets produkt.

Over 100 mio. enheder har installeret annonceblokeringsværktøjet Adblock Plus, påstår skaberen Eyeo, skriver The Guardian.

På en konference i New York fortalte Eyeos stifter, Till Faida, at firmaet har registeret mere end 100 mio. aktive installationer. Tallet er ikke et udtryk for, at 100 mio. brugere anvender Adblocker Plus, idet tallet kan dække over, at brugerne kan installere værktøjet på flere enheder.

Ifølge Eyeo er udbredelsen af adblocker-værktøjer stabile i lande som Frankrig og Tyskland, mens udbredelsen stiger i England og USA.

Eyeos Adblocker Plus har vakt stor opmærksomhed, fordi selskabet har et såkaldt "acceptable ads"-program, som tillader visse annoncer at slippe gennem nåleøjet.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs