MediaWatch

Analytiker: Ny boks er knæk eller bræk for TDC

TDC/Yousees nye on-demand-boks bliver afgørende for selskabers fremtid, mener analytiker

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Torsdag lancerede TDC's Yousee en ny tv-boks, som skal kombinere de klassiske tv-kanaler med on-demand tjenester som Netflix og HBO.Formålet er for Yousee at samle de to typer indhold og gøre det let tilgængeligt for kunderne, som de på den måde kan fastholde i et ellers omskifteligt marked.

Den plan lyder som en fornuftigt ide, fortæller teleanalytiker i Sydbank, Morten Imsgard, til Børsen. Men det er også afgørende, at den rent faktisk virker, understreger han:

"Yousee er en af de vigtigste brikker i TDC's bestræbelser på at bremse deres faldende indtjening og skabe en fremtidig forretningsmodel. Det bliver afgørende at holde øje med, hvor hurtigt og hvor mange de kan få boksen ud til," siger han.

Lykkes TDC/Yousee ikke med deres mission, mener analytikeren, at det i værste fald kan være med til at reducere Yousee til alene at være en leverandør af et adgangspunkt til internettet.

Tidligere chef: Ny Yousee-direktør har vendt udviklingen

Analytikere: Ny Yousee-direktør står over for store udfordringer

Afgående Yousee-direktør havde set afsked komme

Yousee skifter ud på direktørposten

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et forlag med faldende flyvehøjde, en pris på åbning af DR’s kæmpearkiv, en omfattende fyringsrunde og en radiodirektør, der må se i øjnene at vigtig målsætning bliver svær at nå. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs