MediaWatch

Tidligere chef: Ny Yousee-direktør har vendt udviklingen

Yousees kommende hollandske direktør får rosende ord med på vejen af tidligere chef i hollandske teleselskab, hvor han har vendt skuden.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Yousee får ny direktør, når Jaap Postma 10. maj begynder i selskabet. Han afløser René Brøchener, der dog fortsætter i Yousee og fratræder senest ved udgangen af 2016.

I dagens udgave af Børsen siger Jaap Postmas tidligere chef i det hollandske svar på TDC, KPN, at Yousee efter hans vurdering har hentet en stærk mand til direktørposten.

"Bortset fra tv har han prøvet alt hos KPN. Inden for de seneste år er det lykkedes for KPN at vende negativ kundetilfredshed og negativ økonomisk vækst til det modsatte i privatforretningen. Så det er et supergodt valg, TDC har truffet," siger Jesper Theill Eriksen, tidligere chef for Jaap Postma i KPN, til Børsen.

Børsen skriver, at Jaap Postma blev ledig på jobmarkedet ved årsskiftet efter en omorganisering i KPN, hvor han valgte at forlade det hollandske selskab.

En strategiændring i i TDC betyder, at Yousee fremover kommer til at være det brand, der favner alle tilbud til privatkunder.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs