MediaWatch

Lasse Jensen giver Zetland 4 ud af 6 stjerner

I en anmeldelse i Berlingske uddeler mediekommentator Lasse Jensen 4 ud af 6 stjerner til det nye Zetland.

Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv
Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Zetland gik i går i luften med sit nye koncept, som lyder på mellem to og fem daglige artikler. I en anmeldelse i Berlingske kvitterer mediekommentator Lasse Jensen med 4 ud af 6 stjerner.

Mediet har udgivet fire artikler, og Lasse Jensen understreger, at det ikke er alverden at give sin bedømmelse ud fra.

"Sammenfattende giver de fire artikler god information og baggrund, men man spørger sig selv, hvad der er forskellen på en lang artikel (10-15.000 enheder) i Zetland og en tilsvarende lang artikel i Weekendavisen, Politikens PS-tillæg, Berlingskes søndagsavis eller i Dagbladet Informations "Moderne Tider"? Eller artikler i det konkurrerende danske netmedie Føljeton, der kom til verden i efteråret?," skriver Lasse Jensen i sin anmeldelse i Berlingske.

Han skriver videre, at han ser en udfordring i forretningsmodellen, hvor Zetlands mål er at hente 14.500 abonnenter på to år. Prisen er 99 kr. pr. måned. Samtidig kan abonnenter frit dele Zetlands artikler på sociale medier.

Forsiden lige nu

MTG sælger tv-forretning i Bulgarien

TV3-ejeren siger farvel til tv-markedet uden for Norden med frasalg af bulgarsk tv-forretning. Salget sker til en pris, der er næsten fire gange lavere, end da MTG købte selskabet i 2008.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere