MediaWatch

Lasse Jensen giver Zetland 4 ud af 6 stjerner

I en anmeldelse i Berlingske uddeler mediekommentator Lasse Jensen 4 ud af 6 stjerner til det nye Zetland.

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Zetland gik i går i luften med sit nye koncept, som lyder på mellem to og fem daglige artikler. I en anmeldelse i Berlingske kvitterer mediekommentator Lasse Jensen med 4 ud af 6 stjerner.

Mediet har udgivet fire artikler, og Lasse Jensen understreger, at det ikke er alverden at give sin bedømmelse ud fra.

"Sammenfattende giver de fire artikler god information og baggrund, men man spørger sig selv, hvad der er forskellen på en lang artikel (10-15.000 enheder) i Zetland og en tilsvarende lang artikel i Weekendavisen, Politikens PS-tillæg, Berlingskes søndagsavis eller i Dagbladet Informations "Moderne Tider"? Eller artikler i det konkurrerende danske netmedie Føljeton, der kom til verden i efteråret?," skriver Lasse Jensen i sin anmeldelse i Berlingske.

Han skriver videre, at han ser en udfordring i forretningsmodellen, hvor Zetlands mål er at hente 14.500 abonnenter på to år. Prisen er 99 kr. pr. måned. Samtidig kan abonnenter frit dele Zetlands artikler på sociale medier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs