MediaWatch

Lasse Jensen giver Zetland 4 ud af 6 stjerner

I en anmeldelse i Berlingske uddeler mediekommentator Lasse Jensen 4 ud af 6 stjerner til det nye Zetland.

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Zetland gik i går i luften med sit nye koncept, som lyder på mellem to og fem daglige artikler. I en anmeldelse i Berlingske kvitterer mediekommentator Lasse Jensen med 4 ud af 6 stjerner.

Mediet har udgivet fire artikler, og Lasse Jensen understreger, at det ikke er alverden at give sin bedømmelse ud fra.

"Sammenfattende giver de fire artikler god information og baggrund, men man spørger sig selv, hvad der er forskellen på en lang artikel (10-15.000 enheder) i Zetland og en tilsvarende lang artikel i Weekendavisen, Politikens PS-tillæg, Berlingskes søndagsavis eller i Dagbladet Informations "Moderne Tider"? Eller artikler i det konkurrerende danske netmedie Føljeton, der kom til verden i efteråret?," skriver Lasse Jensen i sin anmeldelse i Berlingske.

Han skriver videre, at han ser en udfordring i forretningsmodellen, hvor Zetlands mål er at hente 14.500 abonnenter på to år. Prisen er 99 kr. pr. måned. Samtidig kan abonnenter frit dele Zetlands artikler på sociale medier.

Mere fra MediaWatch

Øgede krav til søgemaskiner trådt i kraft

Markedsføringsloven er blevet revideret. ”Ændringerne af markedsføringsreglerne vil blandt andet gøre det lettere for forbrugerne at navigere på de digitale markeder,” siger vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs