MediaWatch

Information henter journalist hos Zetland

Redaktøren for Mennesker og Medier skifter til Information, hvor han skal være journalist på avisens kulturredaktion.

Otto Lerche bliver ny mand på Informations kulturredaktion fra 1. marts næste år. Han kommer fra en stilling som redaktør for det ugentlige radioprogram Mennesker og medier på P1. Det bliver produceret af Zetland, hvor Otto Lerche også har redigeret singler ved siden af redaktøropgaven på Mennesker og medier.

Inden arbejdet som journalist og redaktør på Zetland var Otto Lerche reporter på Radio24syvs kulturprogram AK 24syv fra 2011 til 2014.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs