MediaWatch

TDC nedskriver bettingselskab med 146 millioner

Tele- og mediekoncernens to år gamle investering i bettingselskabet Bet25 har indtil videre kostet dyrt.

PR, TDC
Foto: PR, TDC

To år efter TDC gik offensivt ind på spillemarkedet og købte 51 pct. af det nystartede bettingfirma Bet25, har koncernen nedskrevet investeringen med 146 mio. kr., skriver Finans.

”Nedskrivningen tyder på, at alt langt fra går efter planen,” siger Morten Imsgaard, der er senioranalytiker med fokus på telebranchen i Sydbank.

TDC købte iværksætterselskabet i 2014 under daværende adm. direktør Carsten Dilling for at få foden inden for på spillemarkedet, der blev liberaliseret i 2012.

Bettingmarkedet er siden vokset og udgjorde en omsætning på 3,4 mia. sidste år. Heraf kom de 2 mia. kr. alene fra sportsbetting, skriver Finans. Væksten i markedet har dog ikke fået pengene til at strømme til TDC's og Bet25’s kasse. I 2014 gav bettingselskabet et underskud på 10,5 mio. kr. og måtte have ny kapital om bord fra ejerne.

Trods udviklingen afviser TDC, at investeringen skulle have skuffet.

”Det går som planlagt,” siger Jens Aaløse, koncerndirektør i TDC, der mener, at det er for tidligt at bedømme, om TDC købte for dyrt, da koncernen blev hovedaktionær i Bet25.

TDC forventer, at udviklingen for Bet25 vender i år.

Forsiden lige nu

MTG sælger tv-forretning i Bulgarien

TV3-ejeren siger farvel til tv-markedet uden for Norden med frasalg af bulgarsk tv-forretning. Salget sker til en pris, der er næsten fire gange lavere, end da MTG købte selskabet i 2008.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere