MediaWatch

Tvivl om Yousees tv-boks

TDC's topchef åbner for, at kabeltv-selskabets kommende tv-boks måske kun er nødvendig i få år.

Foto: TDC

TDC's kabeltv-forretning Yousee er på vej med en ny tv-boks, men hvilke funktioner, boksen fødes med, og hvor længe den er holdbar, er usikkert, skriver Børsen.

Yousee forventer at lancere boksen i andet kvartal 2016. TDC's adm. direktør, Pernille Erenbjerg, har tidligere nævnt muligheder som bl.a. frit valg af tv-kanaler og optagelse af programmer, som efterfølgende kan ses på f.eks. en smartphone. TDC's presseafdeling oplyser dog til Børsen, at nogle funktioner vil være med fra starten, mens andre først kommer til senere.

Og faktisk er det ikke usandsynligt, at boksen kun bliver nødvendig i få år, fordi teknologien konstant udvikler sig i hastigt tempo.

"I 2018 kan det være, at det bliver en anden løsning, siger Pernille Erenbjerg til Børsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs