MediaWatch

Digital bladkiosk bliver en del af ny mobiltjeneste

En ny spiller på mobilmarkedet satser på underholdning. Egmonts digitale bladkiosk Flipp bliver en del af tjenesten.

En ny spiller på telemarkedet vil satse mere på at levere underholdning til kunderne end blot taletid. Plenti er navnet på selskabet, der er grundlagt af direktør i ebogtjenesten Mofibo, Morten Strunge, og medstifter af internetudbyderen, Peter Mægbæk.

Et af underholdningstilbuddene hos det ny teleselskab bliver Egmonts digitale bladkiosk Flipp. Kunder hos Plenti kan se frem til at få adgang til 46 Egmont Publishing-titler. Det drejer sig bl.a. om livsstilsmagasinerne Euroman og Eurowoman, ugebladene ALT for damerne og Hjemmet samt tegneseriebladet Anders And.

”For os er det oplagt at lave samarbejder med interessante aktører på markedet. Vi vil gerne bredt ud med vores stærke indhold, og Plenti er en ny og spændende spiller,” siger kommerciel direktør hos Egmont Publishing, Frank Vilstrup, i en pressemeddelelse.

Mere end telefoni

Det er 3, som bliver mobiloperatør for Plenti, men hovedvægten ligger på underholdning frem for telefoni hos det nye selskab. 

"Telebranchen er stadig ekstremt kompleks for forbrugeren. Der findes 117 selskaber, og selv de mest simple af dem har forskellige pakker, hvor det primære fokus er på taletid og data. Jeg tror, at kunderne først og fremmest vil have underholdning som indhold og derefter et netværk, der bare virker. Derfor er Plenti 80-90 pct. underholdning og 10 pct. tele," siger Morten Strunge til Børsen.

Mofibo-direktøren indtræder i Plentis bestyrelse, mens Peter Mægbæk bliver adm. direktør i det nye selskab.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs