MediaWatch

Digital bladkiosk bliver en del af ny mobiltjeneste

En ny spiller på mobilmarkedet satser på underholdning. Egmonts digitale bladkiosk Flipp bliver en del af tjenesten.

En ny spiller på telemarkedet vil satse mere på at levere underholdning til kunderne end blot taletid. Plenti er navnet på selskabet, der er grundlagt af direktør i ebogtjenesten Mofibo, Morten Strunge, og medstifter af internetudbyderen, Peter Mægbæk.

Et af underholdningstilbuddene hos det ny teleselskab bliver Egmonts digitale bladkiosk Flipp. Kunder hos Plenti kan se frem til at få adgang til 46 Egmont Publishing-titler. Det drejer sig bl.a. om livsstilsmagasinerne Euroman og Eurowoman, ugebladene ALT for damerne og Hjemmet samt tegneseriebladet Anders And.

”For os er det oplagt at lave samarbejder med interessante aktører på markedet. Vi vil gerne bredt ud med vores stærke indhold, og Plenti er en ny og spændende spiller,” siger kommerciel direktør hos Egmont Publishing, Frank Vilstrup, i en pressemeddelelse.

Mere end telefoni

Det er 3, som bliver mobiloperatør for Plenti, men hovedvægten ligger på underholdning frem for telefoni hos det nye selskab.

"Telebranchen er stadig ekstremt kompleks for forbrugeren. Der findes 117 selskaber, og selv de mest simple af dem har forskellige pakker, hvor det primære fokus er på taletid og data. Jeg tror, at kunderne først og fremmest vil have underholdning som indhold og derefter et netværk, der bare virker. Derfor er Plenti 80-90 pct. underholdning og 10 pct. tele," siger Morten Strunge til Børsen.

Mofibo-direktøren indtræder i Plentis bestyrelse, mens Peter Mægbæk bliver adm. direktør i det nye selskab.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere