MediaWatch

Yahoo lancerer nyhedsside om esport

MTG og andre medievirksomheder med interesse i esports-markedet får følgeskab af Yahoo, der snart lancerer nyhedsside om sporten.

Yahoos topchef Marissa Mayer. | Foto: Julie Jacobson/Polfoto/AP/Arkiv

Amerikanske Yahoo går efter en bid af det voksende esports-marked og lancerer derfor en nyhedsside om esport. Det skriver Variety.

Yahoo Esports er navnet på det nye initiativ fra Yahoo, der både vil dække nyheder fra esports-verdenen i tekst og video.

"Vi ønsker at være den førende destination for fans og fællesskaber inden for esport. Jeg gør mig ingen forestillinger om, at vi vil blive det lige efter lanceringen. Det er afgørende at forstå, hvad fans ønsker for hver af disse spil," siger Bob Condor, direktør for Yahoo Sports Media.

Med initiativet føler Yahoo i hælene på andre internationale medievirksomheder såsom ESPN, som forsøger at blive en aktør på esports-markedet, som i 2015 havde et globalt publikum på over 226 mio.

I Norden har MTG investeret kraftigt i esport-markedet med købet af 74 pct. af esport-selskabet Turtle Entertainment for 580 mio. kr. og alle aktierne i Dreamhack, der bl.a. arrangerer esport-turneringer- og festivaler.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs