MediaWatch

MTG melder sig klar til flere digitale opkøb

Svenske MTG er ikke færdige med at transformere koncernen. Det er i 2015 bl.a. sket gennem opkøb i esport og web-tv, og der kan komme mere af samme skuffe, siger MTG's topchef.

Jørgen Madsen Lindemann, topchef, MTG | Foto: PR-foto

Opdateret kl. 11.33 - Tv-koncernen MTG satte i dag punktum for et begivenhedsrigt 2015 med et årsregnskab, der viste vækst på toplinjen, men markant fald på bundlinjen på grund af valutamodvinde og omkostninger til opkøb og spareplan.

Særligt de såkaldte M&A-udgifter, der relaterer sig til MTG's køb og salg af virksomheder, påvirker regnskabet. De udgør sammen med udgifter til valutamodvinde 400 mio. sek.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs