MediaWatch

Snapchat henter annonceekspert fra Facebook

Facebook mister annonceeksperten Sriram Krishnan, som fremover skal arbejde for Snapchat. Rygterne går på, at han skal være med til at udvikle Snapchats annonceteknologi.

Snapchat er gået på rov hos Facebook og ansætter nu Sriram Krishnan, som har været med til at udvikle Facebooks Audience Network. Det skriver recode.net.

Ifølge mediet har en talsperson fra Snapchat bekræftet, at Sriram Krishnan nu bliver en del af virksomhedens vækst- og indtjeningsafdeling. Hos Facebook arbejdede Krishnan bl.a. på deres Audience Network, som giver Facebook-annoncører mulighed for at annoncere på andre mobilapps.

Recode.net skriver, at Snapchat afviser at fortælle nærmere om Sriram Krishnans præcise stillingsbeskrivelse, men spekulerer i, at han skal være med til at automatisere Snapschats mobilannoncer og dermed øge det sociale medies indtjeningsgrundlag.

Forsiden lige nu

Netflix vil låne flere penge til nyt indhold

Netflix vil investere tocifret milliardbeløb i nyt indhold. Det kræver flere penge på kontoen, som selskabet varsler skal hentes via yderligere lån. Gælden er næsten fordoblet på et år.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere