MediaWatch

Medie: Snapchat flirter med shoppingannoncer

Shopping bliver formentlig en mere integreret del af det sociale medie, når Snapchat ifølge medie lancerer et nyt annonceformat.

Snapchat har planer om at lancere annoncer, som tillader annoncører at linke til deres egne hjemmesider, skriver Digiday.

Ifølge Digiday indikerer det, at shopping formentlig bliver en mere integreret del af det sociale medie, idet annoncetypen særligt er en fordel for annoncører inden for e-handel.

"Alle inden for detailhandel, specielt dem med et ungt publikum, forsøger at gøre noget nyt digitalt, og Snapchat er i en ret fordelagtig position," siger Scott Symonds, direktør for medier i det digitale bureau AKAQ, til Digiday.

Premieren på de nye annoncer bliver formentlig i slutningen af andet kvartal eller i begyndelsen af tredje kvartal, skriver Digiday. Snapchat har ikke ønsket at kommentere planerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs