MediaWatch

Medie: Snapchat flirter med shoppingannoncer

Shopping bliver formentlig en mere integreret del af det sociale medie, når Snapchat ifølge medie lancerer et nyt annonceformat.

Snapchat har planer om at lancere annoncer, som tillader annoncører at linke til deres egne hjemmesider, skriver Digiday.

Ifølge Digiday indikerer det, at shopping formentlig bliver en mere integreret del af det sociale medie, idet annoncetypen særligt er en fordel for annoncører inden for e-handel.

"Alle inden for detailhandel, specielt dem med et ungt publikum, forsøger at gøre noget nyt digitalt, og Snapchat er i en ret fordelagtig position," siger Scott Symonds, direktør for medier i det digitale bureau AKAQ, til Digiday.

Premieren på de nye annoncer bliver formentlig i slutningen af andet kvartal eller i begyndelsen af tredje kvartal, skriver Digiday. Snapchat har ikke ønsket at kommentere planerne.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere