MediaWatch

Snapchat vil øge trafikken til medier

Det sociale medie har planer om at lade brugerne abonnere direkte på medier, som er en del af Discover-funktionen.

Vice, ESPN og CNN er blandt de medier, som kan se frem til at modtage mere trafik fra det sociale medie Snapchat.

Ifølge Recode arbejder Snapchat nemlig på, at brugerne af det sociale medie kan abonnere direkte på de medier, der er en del af Snapchats tjeneste Discover. I dag er Discover-funktionen placeret på sin egen underside, men ifølge Recode vil mediernes indhold fremover optræde på den såkaldte "Stories"-side, som er nemmere at tilgå fra forsiden.

Samtidig vil Snapchat erstatte de forskellige mediers runde logo i Discover med et magasininspireret logo, der i ændrer sig i takt med, at mediers indhold ændrer sig. Målet er et mere visuelt indtryk, skriver Recode.

Discover tæller i dag 16 kanaler fra medier. Mens beskeder på det sociale medie normalt slettes efter 10 sekunder, bliver indslag på Snapchat Discover liggende i 24 timer.

Forsiden lige nu

DR strammer praksis for godkendelse af bijobberi

I en orienteringsmail, som Jyllands-Posten har set, skriver DR's ledelse, at praksis for godkendelse af bijobberi strammes op. Men de interne regler på området er ikke ændret, siger nyhedsdirektør Sandy French til avisen.

Program om kriseramt fodboldklub vinder journalist-pris

Holdet bag et program, som følger fodboldklubben Randers F.C. på tæt hold, vinder prisen "Årets Sportsjournalist." En pris, hvor også en tv-dokumentar om ludomani i fodboldverdenen og en artikelserie om hjernerystelser i dansk idræt var nomineret.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere