MediaWatch

Snapchat vil øge trafikken til medier

Det sociale medie har planer om at lade brugerne abonnere direkte på medier, som er en del af Discover-funktionen.

Vice, ESPN og CNN er blandt de medier, som kan se frem til at modtage mere trafik fra det sociale medie Snapchat.

Ifølge Recode arbejder Snapchat nemlig på, at brugerne af det sociale medie kan abonnere direkte på de medier, der er en del af Snapchats tjeneste Discover. I dag er Discover-funktionen placeret på sin egen underside, men ifølge Recode vil mediernes indhold fremover optræde på den såkaldte "Stories"-side, som er nemmere at tilgå fra forsiden.

Samtidig vil Snapchat erstatte de forskellige mediers runde logo i Discover med et magasininspireret logo, der i ændrer sig i takt med, at mediers indhold ændrer sig. Målet er et mere visuelt indtryk, skriver Recode.

Discover tæller i dag 16 kanaler fra medier. Mens beskeder på det sociale medie normalt slettes efter 10 sekunder, bliver indslag på Snapchat Discover liggende i 24 timer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs