MediaWatch

Yahoo dropper sin videotjeneste

Internetgiganten lukker ned for sin videotjeneste Yahoo Screen med øjeblikkelig virkning. 

Foto: Julie Jacobson/Polfoto/AP/Arkiv

Lidt over to år efter den storstilede lancering fandt sted har Yahoo valgt at lukke sin videotjeneste Yahoo Screen. Det skriver Variety.

Lukningen sker, efter videotjenesten har kostet internetvirksomheden dyrt. Som en del af strategien valgte Yahoo at producere flere dyre serier selv. Det gælder blandt andet ”Community”, som danske seere kan se på Viaplay, samt serier ”Sin City Saints” og ”Other Space”. De tre blev udpeget som årsagen til et underskud på 42 mio. dollar (291 mio. kr.) i tredje kvartal i år.

"Hos Yahoo reviderer vi hele tiden vores produkter, da vi stræber efter at skabe den bedste brugeroplevelse. Med det i tankerne er videoindhold fra Yahoo samt vores partnere blevet overført fra Yahoo Screen til vores digitale magasiner, så brugerne kan finde supplerende indhold på ét sted," sagde en talsmand fra Yahoo mandag ifølge Variety.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs