MediaWatch

Yahoos investorer vil have ryddet op i forretningen

Utilfredse investorer presser Yahoos topchef Marissa Mayer, skriver Wall Street Journal.

Foto: Julie Jacobson/Polfoto/AP/Arkiv

Yahoo bliver presset af flere utilfredse investorer, som helst ser, at den administrerende direktør, Marissa Mayer, forlader sin post.

Fredag sendte investeringsselskabet Canyon Capital, Yahoos 15. største investor, et brev til Yahoos bestyrelse, hvor den åbent opfordrer bestyrelsen til at overveje at sælge internetforretningen.

Det skriver the Wall Street Journal.

Onsdag lovede Marissa Mayer, at hun vil fremlægge en mere detaljeret forretningsplan i forbindelse med selskabets fjerde kvartals regnskab, der udkommer næste måned.

Dog er investorerne ikke tilfredse med den lange frist, og derfor er flere selv begyndt at indsende forslag til Yahoos bestyrelse i håb om, at det vil sætte skub i den ellers stillestående vækst i Yahoo.

Efter Marissa Mayers udmelding onsdag faldt aktien med hele 5,6 pct.

Blandt andet har en af Yahoos store investorer, hedgefonden Springowl, foreslået, at reducere arbejdsstyrken med 75 pct. og udskifte Marissa Mayer med en mere operationsfokuseret direktør, samt hyre en strategisk partner der kan rydde op i Yahoos skattesager.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs