MediaWatch

North Media finder sidste mand til ny direktion

Henrik Løvig indtræder i direktionen fra starten af det nye år, hvor han får ansvaret for forretningsområdet North Media Online.

Mediekoncernen North Media har besluttet, at Henrik Løvig indtræder i direktion fra starten af det nye år. Her vil han have ansvar for forretningsområdet North Media Online.

Selskabet varslede i sidste uge en større omstrukturering af koncernen, hvor man går fra to til fire forretningsområder, men her manglede man fortsat at finde en direktør til North Media Online.

Henrik Løvig har de sidste seks år været direktør for datterselskabet Boligportal.dk, hvilket han også vil varetage fremover.

"Henrik Løvig har de seneste år leveret stærke resultater i Boligportal.dk, og jeg er overbevist om, at han er den helt rigtige person til at eksekvere og videreudvikle de strategier, der er lagt for koncernens aktiviteter i North Media Online," siger topchef Lars Nymann Andersen, i en meddelelse.

Topchefen har i øvrigt meldt sin afgang i sidste uge. Han bliver erstattet af nuværende økonomidirektør Kåre Wigh, der dog får titel af ordførende koncerndirektør, mens han sideløbende vil fortsætte med at have ansvar for finanserne.

De fire nye forretningsområder er: FK Distribution, North Media Aviser, North Media Online og Bekey, mens det tidligere blot var fordelt på print- og onlineaktiviteter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs