MediaWatch

NYT lancerer app til virtual reality

New York Times går som varslet ind i virtual reality, og det bliver ledsaget af lancering af ny app.

Sådan ser et Google Cardboard ud i funktion. | Foto: Andy Kropa/AP/Polfoto/Arkiv

New York Times lancerer en ny app, der skal understøtte mediets entre i markedet for virtual reality. Det oplyser mediet selv.

App'en hedder "NYT VR" og er også tilgængelig i Danmark, og i første omgang er fem journalistiske produktioner publiceret i app'en. De er i bund og grund videoklip med en række muligheder for selv at styre forløbet.

I oktober meddelte New York Times, at skridtet ind i virtual reality var på vej med lancering i begyndelsen af november.

"Denne nye teknologi gør det muligt at lave en stærk følelse af forbindelse med de mennesker, hvis liv er langt fra vores egne," siger Jake Silverstein, redaktør på The Times Magazine, til sit eget medie.

New York Times foreslår, at brugerne anvender et såkaldt Google Cardboard i forbindelse med app'en. Det er et pap-aggregat fra Google med indbyggede linser, der sættes for øjnene, og som er designet til videosening på smartphones. New York Times' abonnenter får et Google Cardboard leveret med avisen på søndag.

Mere fra MediaWatch

Corydon: Vi har givet advokaterne frie hænder

Børsen igangsætter advokatundersøgelse efter mistanke om mulig snyd med statens corona-hjælpepakke. Ifølge topchef Bjarne Corydon kan det mulige urene trav have været tungen på vægtskålen, som afgjorde, at Børsen fik en større andel af tabet kompenseret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs