MediaWatch

Danskerne betaler mest for Netflix

Danskerne må betale dyrt for at få adgang til streamingtjenesten, hvis man sammenligner med andre lande, viser undersøgelse.

Danskerne betaler mere end nogen andre for at få adgang til Netflix.

Streamingtjenesten hævede tidligere på måneden sine priser, og i den forbindelse har investeringsbanken UBS set nærmere på, hvad de forskellige landes brugere betaler i gennemsnit for et abonnement, skriver Quartz.

Her topper Danmark suverænt listen med en månedspris på lidt over 100 kr., mens Norge og Sverige følger efter på anden- og tredjepladsen. Billigste pris finder man i Argentina, hvor brugerne kun betaler lidt over 30 kr. for at se film og serier på den amerikanske tjeneste.

Netflix lancerede i Danmark i 2012 og fik hurtigt mange brugere. En nylig undersøgelse foretaget af Søndagsavisen viste imidlertid, at fire ud af ti danske brugere overvejer at stoppe deres abonnement. Det skyldes blandt andet, at de mener, at udvalget er for dårligt.

På verdensplan har Netflix ifølge egne tal 65 millioner brugere fordelt på 50 lande. Tjenesten lancerer desuden snart i Japan, hvor konkurrenten Hulu sidder tungt på markedet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs