MediaWatch

Netflix går forrest i aktie-comeback

Efter en skrækkelig mandag er der stigninger til en lang række medie-aktier med Netflix i spidsen.

Foto: Richard Drew/AP/Polfoto

Tirsdag er der oprejsning til en lang række af de aktier, der mandag fik store tæsk, da aktiemarkederne over en bred kam faldt tungt.

I USA udmærker Netflix. Aktien stiger med over 6 pct. lidt over en halv time inde i dagens handel. Også Facebook stiger pænt med omkring 4 pct., mens Viacom og Walt Disney begge stiger omkring 2,5 pct.

Mandag var da også særligt hård ved dagens højdespring, Netflix. Aktien faldt næsten 7 pct., og dagens stigning ser altså ud til at hugge en god luns af gårsdagens nedtur.

Herhjemme er der også et stort plus at notere til børsnoterede North Media, der bl.a. står bag Søndagsavisen og FK Distribution. Aktien stiger 50 minutter før børsens lukketid med 10,7 pct. og er dermed blandt de 10 mest stigende aktier på Fondsbørsen i København.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs