MediaWatch

Netflix går forrest i aktie-comeback

Efter en skrækkelig mandag er der stigninger til en lang række medie-aktier med Netflix i spidsen.

Foto: Richard Drew/AP/Polfoto

Tirsdag er der oprejsning til en lang række af de aktier, der mandag fik store tæsk, da aktiemarkederne over en bred kam faldt tungt.

I USA udmærker Netflix. Aktien stiger med over 6 pct. lidt over en halv time inde i dagens handel. Også Facebook stiger pænt med omkring 4 pct., mens Viacom og Walt Disney begge stiger omkring 2,5 pct.

Mandag var da også særligt hård ved dagens højdespring, Netflix. Aktien faldt næsten 7 pct., og dagens stigning ser altså ud til at hugge en god luns af gårsdagens nedtur.

Herhjemme er der også et stort plus at notere til børsnoterede North Media, der bl.a. står bag Søndagsavisen og FK Distribution. Aktien stiger 50 minutter før børsens lukketid med 10,7 pct. og er dermed blandt de 10 mest stigende aktier på Fondsbørsen i København.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs