MediaWatch

Endnu en kabelkæmpe udvider biksen med streaming

Comcast er seneste kabel-tv gigant i USA, der udvider produktsortimentet med egen streaming service.

Foto: Gene J. Puskar/AP/Polfoto/Arkiv

Salg af store tv-pakker via kabel er ikke helt så sikker en forretning, som det har været, heller ikke i USA, skriver C21media.

Comcast er således den seneste kabelgigant i USA, der udvider produktsortimentet med egen streaming service.

Comcasts produkt hedder slet og ret "Stream" og introduceres i 2016 med en månedpris på 15 dollars. For dem får man 12 mainstream tv-kanaler, herunder CBS, NBC og Bravo, men også betalingskanaler som HBO.

Stream kommer i kølvandet på lignende lanceringer fra HBO, Showtime og Dish Networks.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs