MediaWatch

Comcast varsler tilbagekøb efter godt kvartal

USA's største udbyder af kabel-tv, der netop har sparket en planlagt storfusion til hjørne, overraskede positivt i første kvartal.

Foto: Gene J. Puskar/AP/Polfoto/Arkiv

Den amerikanske kabel-tv-udbyder Comcast kom ud af de første tre måneder af 2015 med en justeret indtjening per aktie på 79 cent. Og det var bedre end de 74 cent, som analytikerne havde forventet ifølge estimater fra Bloomberg News.

Samtidig varsler det amerikanske selskab, at det udvider sit aktietilbagekøbsprogram med 59 pct. Det svarer til, at der skal købes aktier tilbage i 2015 for samlet 6,75 mia. dollar.

Flere køber internet

Comcast er den største amerikanske udbyder af kabel-tv. Og i årets første kvartal kom der 407.000 nye internetkunder til. Det er en stigning på 6,2 pct. i forhold til samme periode sidste år. Samlet har koncernen mere end 22 mio. internetkunder.

Amerikansk mediefusion til 315 mia. kr. går i vasken

Det er blot ti dage siden, Comcast trak sit bud på Timer Warner Cable på 45,2 mia. dollar tilbage. Var opkøbet blevet til noget, havde det været en sammenlægning af nummer et og nummer to - men tilbuddet blev trukket, efter at Comcast konkluderede, at det ikke ville få grønt lys af myndighederne til sammenlægningen.

Aktierne i Comcast stiger med 1,1 pct. til 58,41 dollar i formarkedet.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs