MediaWatch

Kabeltv-kæmpe vil investere milliarder gennem nyt selskab

Comcast vil med et nystiftet investeringsselskab med milliarder i ryggen investere i vækstvirksomheder i både USA og globalt.

Foto: Gene J. Puskar/AP/Polfoto/Arkiv

Den amerikanske kabeltv-koncern Comcast, som også står bag NBC og Universal Studios, kaster milliarder af dollar ind i et nyt selskab, som skal investere i vækstforretninger rundt i verden, skriver Bloomberg Business.

Det nye investeringsselskab vil fra starten have 4,1 mia. dollar (ca. 28,5 mia. kr.) til at investere for - heraf stammer 4 mia. dollar fra Comcast. I spidsen for selskabet står Comcasts nuværende koncernøkonomidirektør, Michael H. Angelakis, som skyder 40 mio. dollar af egen lomme ind i selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs