MediaWatch

SAS giver gratis sommer-adgang til Viaplay

Hvis man køber en flybillet gennem SAS i juli, kan man bruge Viaplay gratis i to måneder. Sådan lyder markedets seneste kreative kobling mellem medieindhold og andre ydelser.

MTG's streamingtjeneste Viaplay og SAS har indgået et nordisk samarbejde.

I hele juli måned får alle som køber en flybillet gennem SAS mulighed for at prøve Viaplay gratis i to måneder. Med Viaplays offline funktion kan man downloade film- og serier og se dem på flyrejsen – uden Wifi.

"Juli måned et absolut højdepunkt, når det gælder rejser, og derfor er det super fedt, at vi kan tilbyde vores indhold til alle, som booker en rejse via SAS i højsommeren og gennem offline funktionen kan man desuden downloade sin favoritunderholdning og se den uden Wifi," siger Daniel Claesson, chef for udvikling og strategi for Viaplay i en pressemeddelelse.

Samarbejdet gælder i samtlige nordiske lande og indebærer, at alle som booker en rejse med SAS får adgang til Viaplays brede udvalg af film, serier og børneindhold i to måneder.

Til og med den 31. juli kan SAS kunder få muligheden for frit at prøve Viaplay.

TV3 og Viaplay lancerer nordisk tv-drama

Ny direktør dedikeres helt til Viaplay 

Nordisk Film lancerer streamingtjeneste med film-klassikere 

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs