MediaWatch

SAS giver gratis sommer-adgang til Viaplay

Hvis man køber en flybillet gennem SAS i juli, kan man bruge Viaplay gratis i to måneder. Sådan lyder markedets seneste kreative kobling mellem medieindhold og andre ydelser.

MTG's streamingtjeneste Viaplay og SAS har indgået et nordisk samarbejde.

I hele juli måned får alle som køber en flybillet gennem SAS mulighed for at prøve Viaplay gratis i to måneder. Med Viaplays offline funktion kan man downloade film- og serier og se dem på flyrejsen – uden Wifi.

"Juli måned et absolut højdepunkt, når det gælder rejser, og derfor er det super fedt, at vi kan tilbyde vores indhold til alle, som booker en rejse via SAS i højsommeren og gennem offline funktionen kan man desuden downloade sin favoritunderholdning og se den uden Wifi," siger Daniel Claesson, chef for udvikling og strategi for Viaplay i en pressemeddelelse.

Samarbejdet gælder i samtlige nordiske lande og indebærer, at alle som booker en rejse med SAS får adgang til Viaplays brede udvalg af film, serier og børneindhold i to måneder.

Til og med den 31. juli kan SAS kunder få muligheden for frit at prøve Viaplay.

TV3 og Viaplay lancerer nordisk tv-drama

Ny direktør dedikeres helt til Viaplay 

Nordisk Film lancerer streamingtjeneste med film-klassikere 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs