MediaWatch

TV3 og Viaplay lancerer nordisk tv-drama

TV3 og Viaplay står på drama-vognen i fællesskab og lancerer originalt nordisk tv-drama, ”Black Widows”, med premiere i 2016.

TV3 og Viaplay planlægger i fælleskab at producere og sende et original nordisk tv-drama i 2016.

Arbejdstitlen er ”Black Widows” og tre prominente, skandinaviske skuespillerinder skal spille hovedrollerne. Det endelige cast offentliggøres først senere.

"Black Widows er en unik serie for alle platforme i flere lande," siger Morten Mogensen, CCO for Free-TV i MTG Scandinavia i en pressemeddelelse.

"Black Widows" produceres i et samarbejde mellem MTG TV i Sverige, Norge og Danmark samt den pan-nordiske streamingstjeneste Viaplay.

"I de senere år har vi set det skandinaviske publikum tage imod dramaserier, hvor flere lande og skuespillere fra flere lande. Hele historien i Black Widows gør, at vi er meget overbeviste om at have fundet en solid base for de store drømme, vi har om igen at spille med på drama-banen”, siger Morten Mogensen.

Serien er på otte episoder af én times varighed og bygger på den finske succes ”Black Widows” fra 2014. Serien blander personlige relationer og et krimi-plot med stor uforudsigelighed.

Optagelserne til "Black Widows" ligger fra sidst i juli 2015 frem til og med oktober 2015.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs