MediaWatch

Ny direktør dedikeres helt til Viaplay

MTG's streamingtjeneste Viaplay får tildelt dedikerede ledelseskræfter efter sommeferien, men er stadig placeret under den digitale enhed MTGx.

Den svenske MTG-mand Jonas Karlén er udnævnt til adm. direktør for streamingtjenesten Viaplay.

Han har gennem syv år bestridt flere positioner i MTG, herunder CRM-manager i Viasat Sverige og direktør for Viasat Sverige og for MTG's betalingskanaler på nordisk plan siden 2013.

Jonas Karlén erstatter Rikard Steiber, der vil koncentrere sig om de store linjer som direktør for MTGx og Chief Digital Officer for MTG.

"Jonas har været en stærk performer hos MTG i mange år nu, og jeg er virkelig glad for, at det er ham der skal tage føringen på Viaplay og være en del af MTGx," siger Rikard Steiber i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen af en dedikeret Viaplay-chef kommer i forlængelse af, at MTG i flere markeder samler ansvaret for alle aktiviteter under én chef for at optimere synergien mellem tv-produktion, -salg og -distribution.

TV3's Kim Poder rykker op i MTG 

MTG misser forventningerne i første kvartal

Viaplay styrker pr-indsats på dansk marked

TV 2 Play på vej mod 200.000 abonnenter

Viaplay-chef er fratrådt jobbet 

TDC nedlægger YouBio  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs