MediaWatch

Netflix genopliver sitcom-klassiker

Tv-serien "Hænderne fulde", der var et flagskib for amerikanske ABC i 1980erne, genopstår, skriver Netflix, der har hyret skaberne til fortsættelsen.

Familien Tanner slog benene væk under tv-seerne, da de i slutningen af 80'erne og langt ind i 90'erne hittede i tv-serien "Full House", der på dansk blev kendt som "Hænderne fulde".

Nu, 20 år efter den amerikanske sitcom-klassiker optog sidste afsnit, kommer der en efterfølger. Det annoncerer Netflix tirsdag i en pressemeddelelse.

"Det er en ære og stor glæde at få lov til igen at arbejde med de her elskede karakterer og udforske deres liv i dag. Den kærlighed, I så i serien, var ægte. Vi glæder os lige så meget til at genoplive "Hænderne fulde", som vores fans gør," siger seriens skabere Jeff Franklin, Robert L. Boyett og Thomas L. Miller i pressemeddelelsen.

Gengangere på rollelisten

Efterfølgeren, der har fået navnet "Fuller House", vil have flere af skuespillerne fra den oprindelige serie på rollelisten, blandt andet Candace Cameron-Bure, der spillede storesøsteren D. J. Tanner, og Jodie Sweetin, som spillede Stephanie Tanner.

John Stamos, der spillede onkel Jesse, har også bekræftet, at han vil have gæsteoptrædener i det nye show, som han også er producer på.

Det er endnu uklart, om Bob Saget og Mary-Kate og Ashley Olsen også vender tilbage til serien.

"Full House" blev med otte sæsoner og 192 afsnit fra 1987-1995 en af de mest populære amerikanske tv-serier gennem tiderne.

Efterfølgeren "Fuller House" får premiere i 2016 med 13 afsnit på Netflix.

/ritzau

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs