MediaWatch

TV 2 føjer Radio24syv-koncept til Play

TV 2 Plays første egenproducerede program, streamingmagasinet "Serieland", har rødder i Radio24syv.

TV 2 og Radio24syv fletter igen programfingre.

Sidste år blev Radio24syvs aktieprogram "Millionærklubben" en del af fladen på TV 2 News, og når TV 2 Play i næste uge har premiere på den første egenproduktion, er det ligeledes et program med tråde til taleradioen. Det fremgår af en meddelelse fra TV 2.

"Serieland" er et nyt magasinprogram, der har Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb som værter. De to bestyrer i forvejen  Radio24syv-programmet "Stream Team".

I Serieland vil de to sammen med en gæst anmelde og omtaler de nyeste og største serier, som er tilgængelige på streamingtjenesterne herhjemme som Netflix, HBO og Viaplay sat de danske TV 2 Play og DR TV.

"På TV 2 Play elsker vi de gode, dramatiske og underholdende serier, og det gør vores brugere også. Gode kvalitetsserier er jo noget af det, der for alvor trækker brugere til de danske streamingtjenester, og danskere er vilde med at se serierne på tjenesterne, lige når det passer dem. Nu kommer vi med et seriemagasin, der går på tværs af alle tjenesterne. Det er Plays første rigtige egenproduktion, og det er det første af sin art i Danmark, så vi glæder os rigtig meget til at komme i luften med det nye magasin," siger Sune Roland, der er kanalchef for TV 2 Play og for TV 2 Networks, i meddelelsen.

"Serieland" har premiere på TV 2 Play onsdag i næste uge og programmet vil også blive sendt på TV 2 Zulu, skriver TV 2.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs