MediaWatch

Dk4 lancerer digital dansktop radio

Radiostationer svigter dansktoppen, mener Dk4, der nu lancerer en digital radio helliget dansk popmusik i bred forstand.

Dk4 lancerer online-radioen 'Dansk BOX', som spiller dansktop musik og andre nye og ældre danske hits.

Den danske popmusik har i årtier været overset af de store radiokanaler, og det vil dansk BOX nu gøre noget ved, skriver Dk4 i en presemeddelelse.

Blandt kunstnerne på BOX kan høres Rasmus Seebach, John Mogensen, Kandis, Nik & Jay, Birthe Kjær, Dario, Keld og Hilda, Shu-bi-dua, Burhan G, Maria Montell, Susi og Leo, Gustav Winckler, m.fl.

Dk4 planlægger at radioen vil supplere musikken med programmer, hvor der eksempelvis sendes lytterønsker, lytterhilsner og lykønskninger.

Dk4 har i flere år haft et godt øje til den folkelige musik i tysk udgave. Det var Dk4, der gav schlager-musikken en fast plads på dansk tv med programmer med Helene Fischer og Hansi Hinterseer.

Dansk BOX vil kunne findes på Dk4.dk under menupunkter dansk BOX.

P4-stemme flytter til P5

DF: DR skal spille alle musikgenrer på FM

'Giro413'-flytning koster ud 8 af 10 lyttere

DR: Giro 413-flytning forbereder FM-sluk

DR-radio spillede mere dansk musik i 2012

Forsiden lige nu

S og SF er ude af medieforhandlingerne

Kulturminister Mette Bock oplyser på Twitter, at Socialdemokratiet har forladt medieforhandlingerne. De fortsæter nu ifølge ministeren mellem regeringen og Dansk Folkeparti. Også SF har forladt forhandlingerne. Opdateres.

S: Mette Bocks ultimatum var et "falsum"

Ingen partier i rød blok har svaret inden kulturministerens deadline, at de vil acceptere krav til videre medieforhandlinger. Kulturministerens "såkaldte ultimatum og deadline var et falsum," lyder det fra Socialdemokratiet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere