MediaWatch

Dk4 lancerer digital dansktop radio

Radiostationer svigter dansktoppen, mener Dk4, der nu lancerer en digital radio helliget dansk popmusik i bred forstand.

Dk4 lancerer online-radioen 'Dansk BOX', som spiller dansktop musik og andre nye og ældre danske hits.

Den danske popmusik har i årtier været overset af de store radiokanaler, og det vil dansk BOX nu gøre noget ved, skriver Dk4 i en presemeddelelse.

Blandt kunstnerne på BOX kan høres Rasmus Seebach, John Mogensen, Kandis, Nik & Jay, Birthe Kjær, Dario, Keld og Hilda, Shu-bi-dua, Burhan G, Maria Montell, Susi og Leo, Gustav Winckler, m.fl.

Dk4 planlægger at radioen vil supplere musikken med programmer, hvor der eksempelvis sendes lytterønsker, lytterhilsner og lykønskninger.

Dk4 har i flere år haft et godt øje til den folkelige musik i tysk udgave. Det var Dk4, der gav schlager-musikken en fast plads på dansk tv med programmer med Helene Fischer og Hansi Hinterseer.

Dansk BOX vil kunne findes på Dk4.dk under menupunkter dansk BOX. 

P4-stemme flytter til P5

DF: DR skal spille alle musikgenrer på FM

'Giro413'-flytning koster ud 8 af 10 lyttere

DR: Giro 413-flytning forbereder FM-sluk

DR-radio spillede mere dansk musik i 2012

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs