MediaWatch

P4-stemme flytter til P5

Den mangeårige vært på P4, Leif Wivelsted, flytter fra næste uge fra FM til DAB, som led DR's nye positionering af P4 i forhold til DAB-brandet 'P5'.

Den mangeårige vært på P4, Leif Wivelsted, flytter fra FM til DAB, skriver bt.dk.

Det sker som led i DR's nye positionering af P4 kontra DAB-brandet 'P5', der er målrettet de ældre. P5 henvender sig til de 60 årige og derover, og har således en noget mere moden målgruppe end P4.

Leif Wivelsted bekræfter til bt.dk, at han rykker til P5. Ifølge avisen skal han mere eller mindre lave det samme, nemlig være vært på en countryudsendelse hver mandag aften, en swing-café med evergreens om onsdagen og endelig ’Dansktoppen’ lørdag eftermiddag.

DF: DR skal spille alle musikgenrer på FM

På søndag vender Margaret Lindhardt tilbage som vært for radioklassikeren ’Giro 413’, som nu udelukkende kan høres på P5. P5 overtager også programmet ’Danmarksmester’ fra P4 fra den kommende weekend.

Q1-3: Svækket P4 mindsker DR-dominans

DR: Giro 413-flytning forbereder FM-sluk

DR flytter gammel velgører

Hurtig DAB-udrulning udskudt til 2018

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen – medieforlig special

Det er næppe gået din næse forbi, at mediemøllen har været på overarbejde i løbet af den forgangne uge, hvor medieforhandlingerne nåede nye højder. Dét kan du blive klogere på i vores special edition-overflyvning over ugens mediepolitiske gang i Mediedanmark.

Regeringen opgiver TV 2-salg

Efter Dansk Folkepartis afvisning af at sælge 40 procent af tv-stationen i den kommende medieaftale opgiver kulturminister Mette Bock nu ævred.

S-formand: Vi er ude af medieforhandlingerne

Mette Frederiksen, Socialdemokratiets formand, slår efter et møde i Finansministeriet fast, at partiet endegyldigt har forladt forhandlingerne om et nyt medieforlig. Dermed peger alt på en smal aftale.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere